Те са категорични, че ще работят усилено, за да има повече

...
Те са категорични, че ще работят усилено, за да има повече
Коментари Харесай

Кандидати от ГЕРБ-СДС: Царево ще има силно лоби от наша страна за обновено пристанище и четирилентов път

Те са безапелационни, че ще работят интензивно, за да има повече държавна помощ на локално равнище

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС за 2 МИР-Бургас Жечо Станков, Любен Дилов – наследник, който бе и в журито на кулинарното съревнование, Галя Желязкова, Анелия Долапчиева и Цветелина Иванова бяха посетители на най-голямото събитие за лятото в Царево – Рибен фест 2022 година, който се организира за 13-и път.

Община Царево е давана за образец като морска община, а някогашни народни представители от ГЕРБ са готвили и са печелили награди точно на Рибния фест.

„ Това е едно извънредно премеждие, което за следващ път сподели, че Царево е мода. Поздравявам кмета на общината инж. Георги Лапчев и целия екип, зает за мероприятието, участниците и всички поданици и посетители на града. Имаше кулинария, колоездачна обиколка, музика и пиротехническо шоу с фойерверки. Най-красивата заря, която съм гледала до момента! Тук постоянно има въодушевление и атмосфера. И е обикновено, Царево е най-морската община в България! Адмирации, че се грижат да притеглят от ден на ден туристи “, разяснява Галя Желязкова.

„ Това безвремие би трябвало да спре – в това бяхме безапелационни в диалозите с жителите и гостите на Царево. През последната една година нито един човек не стартира да живее по-добре – цените са високи, инфлацията пораства. Хората се тормозят по какъв начин ще посрещнат зимата и дали ще могат да покрият разноските си. Ще се борим да може да се случи качествено ръководство след 2 октомври и да върнем страната в релси “, добави Галя Желязкова.

Кандидатите на ГЕРБ-СДС са безапелационни, че ще работят интензивно, за да има повече държавна помощ на локално равнище. В Царево е доста значимо да бъде актуализирано със средства от европейски стратегии пристанището, както и построяването на четирилентов път поради извънредно натовареното придвижване.

Царево ще има мощно лоби от наша страна, с цел да възобновим пристанището с европейски средства “, сподели още претендентът за депутат Галя Желязкова.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР